Voorlichtingsavonden

Een zwangerschap is een heel bijzondere periode in je leven.

Om goed voor bereid te zijn op je bevalling en alle veranderingen is het verstandig een cursus te volgen of een speciaal boek over bevallen te lezen. Tijdens de zwangerschapscontroles bespreken we diverse tips en adviezen om de zwangerschap en de tijd erna zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Voorlichtingsavonden.

De verloskundigen zullen deze avond verzorgen. Je ziet dan jouw verloskundige(casemanager) of een van de andere verloskundigen.

We organiseren een voorlichting voor zwangeren na de 26 weken zwangerschap tot de bevalling. Ben je 26 weken of verder, dan krijg je automatisch een uitnodiging van ons.
Hier bespreken we hoe de bevalling kan verlopen, wat je kan doen aan voorbereiding, wanneer je de verloskundige moet bellen, wat je van ons kan verwachten tijdens de bevalling, wat voor zorg je krijgt in het kraambed en wat te doen bij borst- of flesvoeding.
Data: De eerstvolgende voorlichtingsavond is 26 november 2020.
De avonden beginnen om 19.30 uur en duren maximaal tot 21.00 uur.

Locatie: Kinderopvang KIWI aan de Zaanstraat 47a, 9673 CA Winschoten

Je bent hiervoor van harte uitgenodigd. Natuurlijk is je partner of een andere belangstellende ook welkom! Het bijwonen van deze bijeenkomsten is kosteloos.
Tijdens deze avond zijn er verschillende stands aanwezig die allemaal gerelateerd zijn aan zwanger zijn of een kindje hebben.

Graag willen we wel weten of je tijdens een bijeenkomst aanwezig zult zijn.
 Opgave kan telefonisch, per mail of tijdens een bezoek aan onze praktijk bij de assistente.

Borstvoedings-Voorlichtingsavond

4 keer per jaar is er op een donderdagavond een speciale avond over het geven van borstvoeding na de geboorte van je baby. De avond wordt georganiseerd samen met Kraamzorg het Groene Kruis en het OZG. De avond zelf wordt verzorgd door een lactatiekundige of kraamverzorgende van Kraamzorg Het Groene Kruis. Het bijwonen van deze voorlichtingsavond is gratis.
In de agenda vind je de data.
Wil je opgeven voor deze avond? Dit kan telefonisch op 050-3666422 of via de website van Kraamzorg Het Groene Kruis.
Deze voorlichting start om 19.30 en duurt tot 21.30.

Locatie: Personeelskantine OZG

Voor meer informatie kun je bij onze assistentes terecht.

Lees meer