Baby Album

Trots zijn wij op onze "de Wieg" babies en hun mamma's en pappa's. Wil je iets vertellen over onze begeleiding mail dan een foto met tekst naar ons (ongeveer 200 tekens). Deze wordt dan hier geplaatst. Daarmee geef je dus toestemming om de foto van je baby hier te plaatsen.

Indien je na de geboorte een geboortekaartje aan ons geeft, geef je daarmee ook toestemming aan ons om deze op het prikbord in de praktijk op te hangen. Wil je dit niet, geef dat dan gerust even aan. 

info@verloskundigcentrumdewieg.nl

#

Luca

23 augustus 2019

Supertrotse ouders bij de geboorte 23-8 van Luca Kofi. Groot de schrik nog geen 24 uur later toen moeder en zoon terug naar het ziekenhuis moesten wegens het geel worden van zijn huidje en ogen. Onze verloskundige en kraamzorg signalerende dit onmiddellijk, wat waren wij daar blij mee. Inmiddels gaat alles uitstekend en zijn we in de wolken met onze kleine spruit.

#

Riv

18 augustus 2019

Yes!!! Zwanger!!! En nu? Dankzij de begeleiding van de Wieg tijdens mijn zwangerschap zijn wij goed op weg geholpen naar de bevalling toe! Hier zijn wij heel dankbaar voor. Vooral tijdens onzekerheden konden wij de wieg 24/7 bereiken en stelde de dames ons gerust. Tijdens de bevalling was Iris heel rustig en wist mij te steunen op momenten dat ik het nodig had. Heel erg bedankt voor alles!

#

Fay

27 juli 2019

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de goede zorg tijdens onze zwangerschap. Fijn dat er zo meegedacht wordt. Ook de bevalling met Maira hebben wij als heel fijn ervaren. Nogmaals ontzettend bedankt!

#

Ivano

25 juli 2019

We zijn erg dankbaar voor de goeie begeleiding tijdens de zwangerschap. De meeste afspraken hadden wij bij Marleen. Wij hebben het bijzonder en super goed ervaren. Wij willen alle dames bedanken van de Wieg voor alle goeie zorg en begeleiding.

#

Finn

16 juni 2019

Ik vond de begeleiding heel goed en heel snel mijn 1e telefoontje legde Suzanne goed uit wat ik moest doen en wanneer ik weer moest bellen, en toen mijn vriend weer belde kwam Suzanne er ook gelijk aan en qua bevalling ook gewoon goed. Ben thuis bevallen en mijn vriend moest wat dingen klaar zetten en dat was ook fijn dat ze dat allemaal vertelde. En Suzanne hielp mij ook goed qua puffen want dat was ik soms ff kwijt en hielp ze mij daar bij, dus al met al een hele goede begeleiding en service.

#

Levi

15 juni 2019

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de fijne begeleiding die wij hebben gehad tijdens de zwangerschap en de bevalling. We hebben het contact met alle verloskundigen als zeer prettig ervaren. Suzanne was onze casemanager en zij heeft ons ook tijdens de bevalling geweldig begeleid, enorm bedankt hiervoor!

#

Matijs

9 juni 2019

Enorm dankbaar voor de goede zorgen deze zwangerschap. In het bijzonder Suzanne onze case manager en Maira die bij de bevalling was. Allemaal toppers!

#

Stijn

5 juni 2019

Wij zijn begeleid door jullie bij onze eerste zwangerschap. Met name veel bij Leoni, zij was onze casemanager. Wij zijn dankbaar voor de goede begeleiding en lieve zorgen tijdens de zwangerschap, bevalling en in de kraamweek. Wij kijken terug op een fijne en leuke tijd!

#

Willem

23 mei 2019

We zijn erg dankbaar voor de begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamweek. De meeste afspraken hadden wij bij Marleen en Maira heeft de bevalling begeleid. Geweldig; de betrokken, persoonlijke en rustige manier van begeleiding van alle dames van De Wieg, ik heb het als heel bijzonder ervaren. Dank jullie wel!

#

Maud

25 april 2019

Bij nieuw leven, hebben jullie informatie gegeven. Door echo’s naar de kleine mogen kijken. Testen, controles & goed te bereiken. Altijd een luisterend oor. Alle dank daarvoor.