Baby Album

Trots zijn wij op onze "de Wieg" babies en hun mamma's en pappa's. Wil je iets vertellen over onze begeleiding mail dan een foto met tekst naar ons (maximaal 150 tekens). Deze wordt dan hier geplaatst. Daarmee geef je dus toestemming om de foto van je baby hier te plaatsen.

Indien je na de geboorte een geboortekaartje aan ons geeft, geef je daarmee ook toestemming aan ons om deze op het prikbord in de praktijk op te hangen. Wil je dit niet, geef dat dan gerust even aan. 

info@verloskundigcentrumdewieg.nl

#

Willem

23 mei 2019

We zijn erg dankbaar voor de begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamweek. De meeste afspraken hadden wij bij Marleen en Maira heeft de bevalling begeleid. Geweldig; de betrokken, persoonlijke en rustige manier van begeleiding van alle dames van De Wieg, ik heb het als heel bijzonder ervaren. Dank jullie wel!

#

Maud

25 april 2019

Bij nieuw leven, hebben jullie informatie gegeven. Door echo’s naar de kleine mogen kijken. Testen, controles & goed te bereiken. Altijd een luisterend oor. Alle dank daarvoor.

#

Nyssa

9 april 2019

Wij zijn echt super blij met de begeleiding die we hebben gehad van De Wieg. De meeste afspraken hadden we bij Maira. Iedereen nam overal de tijd voor en als er iets was dan werd alles duidelijk uitgelegd. De begeleiding van de bevalling is uiteindelijk in het ziekenhuis geworden ook dat was prima. Daar is onze dochter en zusje Nyssa geboren. Bedankt voor alles

#

Jakub

23 maart 2019

Ik wil je bedanken voor de geweldige zorg toen ik zwanger was. Bedankt voor een geweldige gedenkwaardige foto van ECHO. Het was een leuke tijd. Jakub groet vandaag met zijn ouders en oudere zus.

#

Nicole

21 maart 2019

Wij vond het weer super fijn bij jullie en weer super begeleiding gehad.. we zijn jullie echt dankbaar!! Dankjewel voor de leuke tijd

#

Romy

18 maart 2019

Wij kijken met veel plezier terug op de begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. In het bijzonder Suzanne, ze heeft ons gedurende de zwangerschap en bevalling op een betrokken, liefdevolle en rustige manier begeleid, waardoor wij kunnen terugkijken op een mooie bevalling en kunnen genieten van onze gezonde dochter. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!

#

Seraya

5 maart 2019

Ik vond het super hoe jullie me begeleid hebben met deze 2e zwangerschap van onze kleine meisje. Allemaal bedankt voor jullie hulp!

#

Milou

28 februari 2019

Wij zijn met heel veel liefde en kunde begeleid tijdens onze zwangerschap en bevalling. Onze dochter Milou had zich geen betere start kunnen wensen. Dank voor alle goede zorgen.

#

Jesslynn

20 februari 2019

De begeleiding bij de Wieg was zoals altijd weer super geregeld. Suzanne, die mij bij alle 3 zwangerschappen heeft begeleid, was zoals altijd weer super. Ik vond het vooral heel fijn dat je alles kon bespreken, geen vraag was te gek! Ik wil jullie allemaal bedanken voor de goede zorg die wij hebben mogen ontvangen tijdens en na onze zwangerschap.

#

Mauro

2 februari 2019

Wij willen laten weten dat wij voor de tweede keer weer ontzettend blij waren met de begeleiding van centrum de Wieg. Super lieve en zorgzame verloskundigen en zeer begripvol. Ontzettend bedankt! We zijn super blij met ons mannetje. Veel liefs