Baby Album

Trots zijn wij op onze "de Wieg" babies en hun mamma's en pappa's. Wil je iets vertellen over onze begeleiding mail dan een foto met tekst naar ons (ongeveer 200 tekens). Deze wordt dan hier geplaatst. Daarmee geef je dus toestemming om de foto van je baby hier te plaatsen.

Indien je na de geboorte een geboortekaartje aan ons geeft, geef je daarmee ook toestemming aan ons om deze op het prikbord in de praktijk op te hangen. Wil je dit niet, geef dat dan gerust even aan. 

info@verloskundigcentrumdewieg.nl

#

Eva

6 december 2019

Wat hebben wij een goede ervaring met de wieg . Ze hebben ons december 2018 goed begeleid toen ik een miskraam kreeg, ik kon altijd terecht met vragen of zorgen die ik had . Ik werd heel serieus genomen. Toen ik in maart 2019 weer zwanger bleek te zijn en met de assistente Conny belde, reageerde zij zo blij , wat een leuke vrouw , ik zou er uren mee kunnen bellen :) De eerste 20 weken hadden we nog veel zorgen of het deze keer wel goed zou gaan . Als we een keer twijfelden of het wel goed was kon ik gelijk terecht en werden onze zorgen al snel weg gehaald. Alle verloskundigen waren 1 voor 1 super, wat hebben ze ons goed begeleid en wat een leuke mensen :) Helaas ging de geplande thuisbevalling niet door omdat ik ingeleid moest worden. Omdat ik in het Martini ziekenhuis uiteindelijk bevallen ben, hebben we helaas niet 1 van hun bij de bevalling gehad. Ondanks dat is de bevalling goed verlopen en is Eva Harma de Groot op 6 december geboren .

#

Henne

21 november 2019

Wij vonden de begeleiding weer super fijn en we waren heel blij dat we deze keer de bevalling wel samen hebben kunnen doen. Niets dan lof voor de verloskundigen van 'de Wieg'! Dus ben je op zoek naar een fijne, veilige begeleiding tijdens je zwangerschap? Stop met zoeken :)

#

Evy-Lynn

13 november 2019

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de uitstekende zorg en aandacht tijdens onze zwangerschap ! Vrijwel de gehele zwangerschap begeleid door Leonie en bij de bevalling was Suzanne bij ons ! Wij zijn super tevreden over de gehele periode ! Nogmaals ontzettend bedankt !!!!

#

Dyonn

11 oktober 2019

Wat waren wij blij met Suzanne als onze casemanager. Elke controle waren de grote broers van Dyonn ook mee. En Suzanne nam ook de tijd voor hun. Maira was bij de bevalling. Super goede begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Dankjulliewel! Had niet anders gewild. Wat een top team zijn jullie!

#

Owen

7 oktober 2019

Wij willen de Wieg erg bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap. We hadden zeker het idee dat we met alle vragen meteen terecht konden en serieus werden genomen. Marleen was onze vaste begeleidster en toevallig kon ze er ook tijdens de bevalling ook bij zijn. Marleen bedankt voor alle hulp, we hebben ontzettend veel aan je gehad. Ook de andere dames bedankt voor de goede zorgen.

#

Sterre

23 september 2019

Wij zijn erg dankbaar voor de begeleiding die wij hebben gehad tijdens onze eerste zwangerschap. Wij werden erg serieus genomen in onze zorgen. Helaas mochten we niet met jullie bevallen, maar jullie hebben ons goed overgedragen aan het ziekenhuis. Heel erg bedankt allemaal !

#

Viènna

20 september 2019

We hebben de begeleiding van onze zwangerschap als zeer prettig ervaren. Je maakt tijdens de afspraken in de praktijk kennis met alle verloskundigen zodat je elkaar al gezien hebt als ze bij je komen. Allemaal erg leuke meiden. Ze staan op elk moment voor je klaar en denken met je mee. Ze zijn betrokken bij je zwangerschap. We hebben daarnaast geen moment aan hun deskundigheid getwijfeld.

#

Luca

23 augustus 2019

Supertrotse ouders bij de geboorte 23-8 van Luca Kofi. Groot de schrik nog geen 24 uur later toen moeder en zoon terug naar het ziekenhuis moesten wegens het geel worden van zijn huidje en ogen. Onze verloskundige en kraamzorg signalerende dit onmiddellijk, wat waren wij daar blij mee. Inmiddels gaat alles uitstekend en zijn we in de wolken met onze kleine spruit.

#

Riv

18 augustus 2019

Yes!!! Zwanger!!! En nu? Dankzij de begeleiding van de Wieg tijdens mijn zwangerschap zijn wij goed op weg geholpen naar de bevalling toe! Hier zijn wij heel dankbaar voor. Vooral tijdens onzekerheden konden wij de wieg 24/7 bereiken en stelde de dames ons gerust. Tijdens de bevalling was Iris heel rustig en wist mij te steunen op momenten dat ik het nodig had. Heel erg bedankt voor alles!

#

Kayden

7 augustus 2019

De begeleiding gedurende hele zwangerschap was top, zoals ze bij de praktijk ook zeggen liever te vaak aan de bel trekken dan in de stress blijven wachten. Ze staan 24/7 voor je klaar. Ik ben ook erg blij mee dat Suzanne er voor mij/ons de zwangerschap er was, natuurlijk ook rest. Ondanks de vervelende pijnsteken kwam er van beide kanten nog een grapje en gelach tussen door en dat is ook aardig fijn. Leoni kwam rustig onze kant op, alleen doordat deze wee-en toch een vervelende gevoel gaf belde mijn vriend haar weer op wat ik het beste kon doen. En dan is het super dat ze je dan ook via de telefoon proberen te begeleiden terwijl ze onderweg na je toe zijn. Ze laten het je op je eigen manier doen en dat is het allerfijnste. Mocht ik het ooit weer een keer over doen dan hoop ik weer dezelfde ervaring mee te maken net als bij Joella en Kayden. Nogmaals allemaal erg bedankt voor jullie adviezen, de leuke controles, voor alles. Want met 1 woord deze begeleiding was TOP!