Baby Album

Trots zijn wij op onze "de Wieg" babies en hun mamma's en pappa's. Wil je iets vertellen over onze begeleiding mail dan een foto met tekst naar ons (ongeveer 200 tekens). Deze wordt dan hier geplaatst. Daarmee geef je dus toestemming om de foto van je baby hier te plaatsen.

Indien je na de geboorte een geboortekaartje aan ons geeft, geef je daarmee ook toestemming aan ons om deze op het prikbord in de praktijk op te hangen. Wil je dit niet, geef dat dan gerust even aan. 

info@verloskundigcentrumdewieg.nl

#

Fay

27 juli 2019

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de goede zorg tijdens onze zwangerschap. Fijn dat er zo meegedacht wordt. Ook de bevalling met Maira hebben wij als heel fijn ervaren. Nogmaals ontzettend bedankt!

#

Ivano

25 juli 2019

We zijn erg dankbaar voor de goeie begeleiding tijdens de zwangerschap. De meeste afspraken hadden wij bij Marleen. Wij hebben het bijzonder en super goed ervaren. Wij willen alle dames bedanken van de Wieg voor alle goeie zorg en begeleiding.

#

Finn

16 juni 2019

Ik vond de begeleiding heel goed en heel snel mijn 1e telefoontje legde Suzanne goed uit wat ik moest doen en wanneer ik weer moest bellen, en toen mijn vriend weer belde kwam Suzanne er ook gelijk aan en qua bevalling ook gewoon goed. Ben thuis bevallen en mijn vriend moest wat dingen klaar zetten en dat was ook fijn dat ze dat allemaal vertelde. En Suzanne hielp mij ook goed qua puffen want dat was ik soms ff kwijt en hielp ze mij daar bij, dus al met al een hele goede begeleiding en service.

#

Levi

15 juni 2019

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de fijne begeleiding die wij hebben gehad tijdens de zwangerschap en de bevalling. We hebben het contact met alle verloskundigen als zeer prettig ervaren. Suzanne was onze casemanager en zij heeft ons ook tijdens de bevalling geweldig begeleid, enorm bedankt hiervoor!

#

Matijs

9 juni 2019

Enorm dankbaar voor de goede zorgen deze zwangerschap. In het bijzonder Suzanne onze case manager en Maira die bij de bevalling was. Allemaal toppers!

#

Stijn

5 juni 2019

Wij zijn begeleid door jullie bij onze eerste zwangerschap. Met name veel bij Leoni, zij was onze casemanager. Wij zijn dankbaar voor de goede begeleiding en lieve zorgen tijdens de zwangerschap, bevalling en in de kraamweek. Wij kijken terug op een fijne en leuke tijd!

#

Willem

23 mei 2019

We zijn erg dankbaar voor de begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamweek. De meeste afspraken hadden wij bij Marleen en Maira heeft de bevalling begeleid. Geweldig; de betrokken, persoonlijke en rustige manier van begeleiding van alle dames van De Wieg, ik heb het als heel bijzonder ervaren. Dank jullie wel!

#

Maud

25 april 2019

Bij nieuw leven, hebben jullie informatie gegeven. Door echo’s naar de kleine mogen kijken. Testen, controles & goed te bereiken. Altijd een luisterend oor. Alle dank daarvoor.

#

Cato

10 april 2019

Lieve Dames van de Wieg, bedankt voor de fijne begeleiding de afgelopen 9 maanden. Het was weer net zo fijn om bij jullie op controle te komen dan bij mijn eerste zwangerschap, ik had mij wederom geen betere zorg kunnen wensen. En Leoni, bedankt voor je prettige steun en kalmte tijdens de fijne badbevalling.

#

Nyssa

9 april 2019

Wij zijn echt super blij met de begeleiding die we hebben gehad van De Wieg. De meeste afspraken hadden we bij Maira. Iedereen nam overal de tijd voor en als er iets was dan werd alles duidelijk uitgelegd. De begeleiding van de bevalling is uiteindelijk in het ziekenhuis geworden ook dat was prima. Daar is onze dochter en zusje Nyssa geboren. Bedankt voor alles