Baby Album

Trots zijn wij op onze "de Wieg" babies en hun mamma's en pappa's. Wil je iets vertellen over onze begeleiding mail dan een foto met tekst naar ons (ongeveer 200 tekens). Deze wordt dan hier geplaatst. Daarmee geef je dus toestemming om de foto van je baby hier te plaatsen.

Indien je na de geboorte een geboortekaartje aan ons geeft, geef je daarmee ook toestemming aan ons om deze op het prikbord in de praktijk op te hangen. Wil je dit niet, geef dat dan gerust even aan. 

info@verloskundigcentrumdewieg.nl

#

Mason

23 december 2020

Wij hebben de begeleiding bij de wieg als erg prettig ervaren. Allemaal stuk voor stuk leuke verloskundige die ook echt naar je luisteren en altijd wel even tijd voor je vrij maken als je vragen heb of even onzeker bent over de zwangerschap. Leuk en fijn team!

#

Thijs

19 augustus 2020

Wij zijn heel tevreden over de begeleiding die wij hebben gehad tijdens de zwangerschap! Wij zijn onder begeleiding geweest van Leoni en dit voelde gelijk heel vertrouwd wat ons een goed gevoel gaf. We kregen professionele informatie en gingen altijd weer met een goed gevoel naar huis. We willen het gehele team bedanken voor de fijne tijd die we hebben gehad bij jullie tijdens de zwangerschap!

#

Niklas

15 augustus 2020

We zijn bij beide kids super begeleid gedurende de zwangerschap. Geen vraag was te lastig en altijd vriendelijk, zorgzaam en betrokken. Bedankt dames van de wieg voor 2 fijne zwangerschappen!

#

Siep

29 juli 2020

Ook tijdens de tweede zwangerschap weer een super tijd gehad bij De Wieg. Zowel gedurende de zwangerschap als tijdens de bevalling goede begeleiding gehad. Wij kijken terug op een goede badbevalling, met veel steun van Laura! Lieve groeten, Lilian, Matthijs, Tommie en Siep

#

Maud

5 juli 2020

Wij hadden de controles bij Marleen. We vonden dit super leuk vooral omdat we haar ook hebben gehad bij onze zoon. Toen we hoorde dat ze wegging vonden we het ook erg jammer. We zouden toen onze controles krijgen bij Laura. Dit hebben we niet meer gehad omdat onze dochter is geboren voor we een afspraak hadden. Bij de bevalling hadden Maira. Wat was het een mooie bevalling om op terug te kijken. Maira keek goed naar mij en vertrouwde volledig op mijn lichaam. Ook werd mijn partner er veel bij betrokken en dat was heel erg fijn. De bevalling is super snel gegaan. We hebben een super fijne tijd bij jullie gehad en zouden het ook zeker aanbevelen. Groetjes Harold, Rebecca, Twan en Maud

#

Noud

16 juni 2020

Op 16 juni zijn wij trotse ouders geworden van onze knappe zoon Noud. De begeleiding van iedereen bij de Wieg hebben we als zeer prettig ervaren. Maira was onze casemanager en ze had toevallig toen de bevalling begon ook dienst, het was heel erg fijn dat ze ook na de overdracht naar het ziekenhuis nog even bij ons is gebleven totdat ik weg werd gebracht voor een ruggenprik. De rust en kalmte die ze steeds heeft gehouden naast natuurlijk ook het meedenken met wat voor ons het meest ideale zou zijn was erg prettig en zijn haar hier ook heel dankbaar voor! Dankjewel allemaal voor jullie goede en lieve zorgen! We genieten heerlijk van ons tevreden mannetje!

#

Jesse

13 juni 2020

De zwangerschap was suzanne voor de 2e keer onze case manager, ontzettend fijne begeleiding hebben we weer gehad. Ook maira en leoni hebben we een aantal keer gezien. Allemaal stuk voor stuk prettig om bij onder controle te zijn. Rustig, niks is te veel of te gek. De bevalling is begeleid door leoni. Al met al weer een hele fijne ervaring!

#

Vayen

30 mei 2020

Op zaterdag 30 mei is onze dochter en zusje Vayen geboren. Wij willen de Wieg erg bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap. Suzanne was onze vaste begeleidster en toevallig had ze ook dienst tijdens de bevalling. Suzanne bedankt voor alle hulp, we hebben ontzettend veel aan je gehad. We genieten nu van onze vrolijke meid 💕

#

Lieke

17 mei 2020

Tijdens de zwangerschap hadden wij begeleiding van Marleen. Haar nuchtere en relaxte houding hebben wij als erg positief ervaren. De bevalling is bij 41 weken ingeleid in het ziekenhuis, de overdracht naar het ziekenhuis was erg goed. De nacontroles waren ivm de Corona met name telefonisch. Ook bij deze telefoontjes werd alle tijd genomen. In de kraamweek is Marleen zelf nog op bezoek geweest, erg fijn en gezellig om haar nog even te zien. Wij zijn erg tevreden over de begeleiding die we hebben gehad :).

#

Ramon

1 mei 2020

Op 1 mei is onze zoon en broertje Ramon geboren! Waar een thuisbevalling niet meer mogelijk leek, is het toch gelukt! We willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de goede zorgen en het meedenken! Bij deze zwangerschap was voor de tweede keer Marleen onze Casemanager. Lieve Marleen, heel erg bedankt voor je fijne begeleiding bij de zwangerschappen van onze jongens. En daarnaast Maira, heel erg bedankt voor je begeleiding en steun tijdens de bevalling. Mede door jou is het een prachtige thuisbevalling geworden!