Baby Album

Trots zijn wij op onze "de Wieg" baby's en hun mamma's en pappa's. Vind je het leuk om jouw baby terug te zien in ons baby album? Mail dan een foto met een kort stukje tekst (ongeveer 200 tekens) en wij plaatsen het hier. Door de foto en tekst te mailen geef je ons toestemming om het hier te plaatsen. 

Indien je na de geboorte een geboortekaartje aan ons geeft of naar ons opstuurt, geef je daarmee ook toestemming aan ons om deze op het prikbord in de praktijk op te hangen. Wil je dit niet, geef dat dan gerust even aan. 

info@verloskundigcentrumdewieg.nl

#

Freya

12 November 2022

Eva en Freya zijn binnen 2 jaar geboren, wij hebben voor jullie gekozen als begeleiding en geen seconde spijt gehad. Mocht er ooit een derde komen, zouden wij zeker weer onder jullie begeleiding willen. Jullie zijn toppers!

#

Mirthe

22 October 2022

Wij waren weer zeer tevreden over de begeleiding tijdens de zwangerschap van ons tweede kindje. Net als bij ons eerste kindje werden wij weer heel warm ontvangen. Je merkt dat het heel persoonlijk is en je geen nummertje bent wat voor ons heel fijn voelde. Wij hebben alles weer als zeer tevreden ervaren. Nogmaals bedankt voor de goede begeleiding tijdens deze bijzondere periode!

#

Kjeld

27 February 2022

wij kijken 3 maal terug op een fijne tijd bij de wieg. Goede begeleiding, communicatie en ook werd er naar ons geluisterd en mee gedacht. 1e zoon Sven 9 Februari 2013 onder begeleiding van Suzanne, 2e Zoon Jesse 25 September 2014 zwangerschap bij de wieg, geboorte verplicht in OZG. Onze 3e zoon Kjeld is geboren op 27 Februari 2022 in bad onder begeleiding van Suzanne. Iedereen van de wieg, ontzettend bedankt !

#

Liam

9 February 2022

Wij zijn trotse ouders geworden op 09'02'-2022 van een jongen genaamd Liam. Wij zijn ontzettend tevreden over de keus die we gemaakt hebben, om naar het verloskundige praktijk 'De wieg' te gaan. Omdat ze iedere dag voor ons klaar stonden om op onze vragen een antwoord te kunnen geven, was er iets waar we ons zorgen over maakte konden we heen voor een onderzoekje. Ze behandelden ons allemaal hartstikke vriendelijk en met een mooie glimlach!

#

Fay

28 January 2022

Ons eerste kindje. En wat zijn we blij dat we bij jullie mochten komen voor de controles. We hadden ons geen betere praktijk kunnen wensen. Mocht ons een tweede kindje gegund zijn dan komen wij heel graag bij jullie terug!

#

Finnley

9 November 2021

We zijn net zoals bij onze eerste zoon enorm goed begeleid door Suzanne, helaas zijn we door zwangerschapsdiabetes ingeleid. de nazorg was tot in de puntjes geregeld en ik ben enorm blij dat we voor de wieg hebben gekozen! Het hele team is enorm lief en meegaand. Een dreamteam!

#

Leya

13 February 2021

Leya is ons derde kindje en voor derde keer hebben we voor De Wieg gekozen. Tijdens alle drie zwangerschappen hebben we super leuke gesprekken/controles en een professionele begeleiding gehad. We gingen altijd met veel plezier naar onze afspraken. Bedankt dames voor de mooie tijd!

#

Lars

8 February 2021

In de zwangerschap bleek ik nierstuwing te hebben ter gevolge van de Zwangerschap. We hebben veel aan de fijne gesprekken en goede begeleiding van Suzan gehad. Wij kijken terug op een fijne tijd bij de wieg!

#

Chriss-Tian

5 February 2021

Voor de tweede keer mochten we onze zwangerschap meemaken met de verloskundigen en assistenten van De Wieg, eerst van onze zoon Quinn-Cy en dit keer van weer een prachtige zoon Chriss-Tian. De persoonlijke en warme sfeer in de praktijk gaf ons een warme plek voor onze twijfels en vreugde. Chriss- Tian is met een prachtige bad bevalling onder leiding van Maira geboren in het OZG. Bedankt!!

#

Jay

28 January 2021

Op 28 januari is ons eerste kindje geboren, onze zoon Jay Tijdens de zwangerschap hebben wij hele fijne begeleiding gehad van Suzanne Er werd altijd voldoende tijd voor ons genomen, en de sfeer was altijd goed. Wij wilen iedereen van de Wieg nogmaals heel erg bedanken!