Baby Album

Trots zijn wij op onze "de Wieg" babies en hun mamma's en pappa's. Wil je iets vertellen over onze begeleiding mail dan een foto met tekst naar ons (ongeveer 200 tekens). Deze wordt dan hier geplaatst. Daarmee geef je dus toestemming om de foto van je baby hier te plaatsen.

Indien je na de geboorte een geboortekaartje aan ons geeft, geef je daarmee ook toestemming aan ons om deze op het prikbord in de praktijk op te hangen. Wil je dit niet, geef dat dan gerust even aan. 

info@verloskundigcentrumdewieg.nl

#

Thijs

19 augustus 2020

Wij zijn heel tevreden over de begeleiding die wij hebben gehad tijdens de zwangerschap! Wij zijn onder begeleiding geweest van Leoni en dit voelde gelijk heel vertrouwd wat ons een goed gevoel gaf. We kregen professionele informatie en gingen altijd weer met een goed gevoel naar huis. We willen het gehele team bedanken voor de fijne tijd die we hebben gehad bij jullie tijdens de zwangerschap!

#

Niklas

15 augustus 2020

We zijn bij beide kids super begeleid gedurende de zwangerschap. Geen vraag was te lastig en altijd vriendelijk, zorgzaam en betrokken. Bedankt dames van de wieg voor 2 fijne zwangerschappen!

#

Siep

29 juli 2020

Ook tijdens de tweede zwangerschap weer een super tijd gehad bij De Wieg. Zowel gedurende de zwangerschap als tijdens de bevalling goede begeleiding gehad. Wij kijken terug op een goede badbevalling, met veel steun van Laura! Lieve groeten, Lilian, Matthijs, Tommie en Siep

#

Noud

16 juni 2020

Op 16 juni zijn wij trotse ouders geworden van onze knappe zoon Noud. De begeleiding van iedereen bij de Wieg hebben we als zeer prettig ervaren. Maira was onze casemanager en ze had toevallig toen de bevalling begon ook dienst, het was heel erg fijn dat ze ook na de overdracht naar het ziekenhuis nog even bij ons is gebleven totdat ik weg werd gebracht voor een ruggenprik. De rust en kalmte die ze steeds heeft gehouden naast natuurlijk ook het meedenken met wat voor ons het meest ideale zou zijn was erg prettig en zijn haar hier ook heel dankbaar voor! Dankjewel allemaal voor jullie goede en lieve zorgen! We genieten heerlijk van ons tevreden mannetje!

#

Vayen

30 mei 2020

Op zaterdag 30 mei is onze dochter en zusje Vayen geboren. Wij willen de Wieg erg bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap. Suzanne was onze vaste begeleidster en toevallig had ze ook dienst tijdens de bevalling. Suzanne bedankt voor alle hulp, we hebben ontzettend veel aan je gehad. We genieten nu van onze vrolijke meid 💕

#

Lieke

17 mei 2020

Tijdens de zwangerschap hadden wij begeleiding van Marleen. Haar nuchtere en relaxte houding hebben wij als erg positief ervaren. De bevalling is bij 41 weken ingeleid in het ziekenhuis, de overdracht naar het ziekenhuis was erg goed. De nacontroles waren ivm de Corona met name telefonisch. Ook bij deze telefoontjes werd alle tijd genomen. In de kraamweek is Marleen zelf nog op bezoek geweest, erg fijn en gezellig om haar nog even te zien. Wij zijn erg tevreden over de begeleiding die we hebben gehad :).

#

Ramon

1 mei 2020

Op 1 mei is onze zoon en broertje Ramon geboren! Waar een thuisbevalling niet meer mogelijk leek, is het toch gelukt! We willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de goede zorgen en het meedenken! Bij deze zwangerschap was voor de tweede keer Marleen onze Casemanager. Lieve Marleen, heel erg bedankt voor je fijne begeleiding bij de zwangerschappen van onze jongens. En daarnaast Maira, heel erg bedankt voor je begeleiding en steun tijdens de bevalling. Mede door jou is het een prachtige thuisbevalling geworden!

#

Hedi Mirtel

28 april 2020

Wij willen onze casemanager Suzanne, maar ook het hele team heel erg bedanken voor jullie geweldig zorg en begeleiding van onze zwangerschap. Het voelde altijd vertrouwd en persoonlijk. Wij kunnen zeker deze verloskundigepraktijk iedereen aanbevelen en willen ook terug komen bij de volgende zwangerschap. 💕

#

Danique

26 april 2020

We zijn erg blij met jullie begeleiding, en erg tevreden hoe jullie zijn omgegaan met het Corona virus. Heel erg bedankt voor jullie hulp!

#

Aimee

24 april 2020

We hebben de hele zwangerschap onder controle gestaan bij Leoni, dat is vanaf het eerste moment heel goed bevallen. Ze heeft ons goede adviezen gegeven, en gingen altijd met een goed gevoel heen en weer naar huis. Zelfs toen bekend werd dat de zorg overging naar het ziekenhuis vanwege een stuitligging hebben we nog contact gehad, dit vonden we heel fijn. Bij een eventuele volgende zwangerschap komen we zeker terug.