Baby Album

Trots zijn wij op onze "de Wieg" babies en hun mamma's en pappa's. Wil je iets vertellen over onze begeleiding mail dan een foto met tekst naar ons (ongeveer 200 tekens). Deze wordt dan hier geplaatst. Daarmee geef je dus toestemming om de foto van je baby hier te plaatsen.

Indien je na de geboorte een geboortekaartje aan ons geeft, geef je daarmee ook toestemming aan ons om deze op het prikbord in de praktijk op te hangen. Wil je dit niet, geef dat dan gerust even aan. 

info@verloskundigcentrumdewieg.nl

#

Vayen

30 mei 2020

Op zaterdag 30 mei is onze dochter en zusje Vayen geboren. Wij willen de Wieg erg bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap. Suzanne was onze vaste begeleidster en toevallig had ze ook dienst tijdens de bevalling. Suzanne bedankt voor alle hulp, we hebben ontzettend veel aan je gehad. We genieten nu van onze vrolijke meid 💕

#

Lieke

17 mei 2020

Tijdens de zwangerschap hadden wij begeleiding van Marleen. Haar nuchtere en relaxte houding hebben wij als erg positief ervaren. De bevalling is bij 41 weken ingeleid in het ziekenhuis, de overdracht naar het ziekenhuis was erg goed. De nacontroles waren ivm de Corona met name telefonisch. Ook bij deze telefoontjes werd alle tijd genomen. In de kraamweek is Marleen zelf nog op bezoek geweest, erg fijn en gezellig om haar nog even te zien. Wij zijn erg tevreden over de begeleiding die we hebben gehad :).

#

Ramon

1 mei 2020

Op 1 mei is onze zoon en broertje Ramon geboren! Waar een thuisbevalling niet meer mogelijk leek, is het toch gelukt! We willen jullie allemaal heel erg bedanken voor de goede zorgen en het meedenken! Bij deze zwangerschap was voor de tweede keer Marleen onze Casemanager. Lieve Marleen, heel erg bedankt voor je fijne begeleiding bij de zwangerschappen van onze jongens. En daarnaast Maira, heel erg bedankt voor je begeleiding en steun tijdens de bevalling. Mede door jou is het een prachtige thuisbevalling geworden!

#

Hedi Mirtel

28 april 2020

Wij willen onze casemanager Suzanne, maar ook het hele team heel erg bedanken voor jullie geweldig zorg en begeleiding van onze zwangerschap. Het voelde altijd vertrouwd en persoonlijk. Wij kunnen zeker deze verloskundigepraktijk iedereen aanbevelen en willen ook terug komen bij de volgende zwangerschap. 💕

#

Danique

26 april 2020

We zijn erg blij met jullie begeleiding, en erg tevreden hoe jullie zijn omgegaan met het Corona virus. Heel erg bedankt voor jullie hulp!

#

Aimee

24 april 2020

We hebben de hele zwangerschap onder controle gestaan bij Leoni, dat is vanaf het eerste moment heel goed bevallen. Ze heeft ons goede adviezen gegeven, en gingen altijd met een goed gevoel heen en weer naar huis. Zelfs toen bekend werd dat de zorg overging naar het ziekenhuis vanwege een stuitligging hebben we nog contact gehad, dit vonden we heel fijn. Bij een eventuele volgende zwangerschap komen we zeker terug.

#

Raynatu

20 april 2020

I would like to send my thanks and appreciation during my antenatal care, I got the best care from your practice and I am really pleased with everyone especially with Marleen Smit, she took good care of me in every appointment I had with her and I also like to thank Suzanne, Maira and Laura for their assistance. I had a good time with you people and it will always be in my memory for good. I had a safe delivery and Raynatu and I are all doing fine.

#

Vince

25 maart 2020

Op 25 maart zijn wij de trotse ouders geworden van onze mooie zoon Vince. Tijdens deze bijzondere tijd hadden wij bijna alle controles bij Leoni, maar we hebben ook een afspraak gehad bij alle andere dames. We voelden ons bij iedereen op ons gemak en we zijn door allen heel fijn geholpen. Ook het contact met de assistenten is heel prettig. Als wij het geluk van nog een zwangerschap ooit mogen ervaren, dan kiezen wij zeker weer voor De Wieg.

#

Benjamin

25 maart 2020

Dit is Benjamin. Benjamin is nu 2,5 maand oud. Hij doet het super goed. Vanuit de praktijk de Wieg zijn wij goed geholpen door Leonie, Suzanne en Marleen. Doordat ik het pas wist bij 32 week hebben wij de weken goede begeleiding gehad van jullie. Toppie!!!

#

Mae

4 maart 2020

Op 4 maart is ons eerste kindje geboren, onze dochter Mae. Tijdens de zwangerschap hebben wij hele fijne begeleiding gehad van de Wieg. Er werd altijd voldoende tijd voor ons genomen, en de sfeer was altijd goed. Wij wilen iedereen van de Wieg nogmaals heel erg bedanken!