Baby Album

Trots zijn wij op onze "de Wieg" babies en hun mamma's en pappa's. Wil je iets vertellen over onze begeleiding mail dan een foto met tekst naar ons (ongeveer 200 tekens). Deze wordt dan hier geplaatst. Daarmee geef je dus toestemming om de foto van je baby hier te plaatsen.

Indien je na de geboorte een geboortekaartje aan ons geeft, geef je daarmee ook toestemming aan ons om deze op het prikbord in de praktijk op te hangen. Wil je dit niet, geef dat dan gerust even aan. 

info@verloskundigcentrumdewieg.nl

#

Marèn

10 februari 2020

Op 10-02-2020 is onze dochter Marèn geboren. Tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd hebben we de begeleiding en zorg van de medewerkers van 'de Wieg' als zeer prettig ervaren. Jullie zijn ervaren, lief, duidelijk en kundig. Ook vonden we het heel prettig dat er ruimte was voor een luisterend oor en aandacht voor onze andere kinderen tijdens de controles, zodat ook zij zo goed mogelijk voorbereid waren op de komst van hun zusje. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage aan deze bijzondere periode van ons leven.

#

Luc

23 januari 2020

Toen wij vorig jaar mei ontdekten dat we een tweede kindje zouden gaan krijgen wisten we meteen dat we graag weer begeleidt zouden willen worden door de verloskundigen van ‘De Wieg’. Bij beide zwangerschappen hadden we Marleen als casemanager, een vrouw waarbij we ons ontzettend op onze gemak voelen en die zomaar ineens op een avond bij ons op de stoep stond om te kijken of de bevalling toevallig al begonnen was. Gedurende de zwangerschap maak je kennis met alle verloskundigen, zodat er nooit een vreemde bij je aan het bed staat tijdens de bevalling en de nacontroles. Alle verloskundigen zijn zeer vriendelijk, begaan en professioneel, waardoor je je zeer snel op je gemak voelt. Wij kijken met veel plezier terug op deze twee bijzondere periodes in ons leven en willen daarom ‘De Wieg’ hartelijk bedanken voor de fijne en persoonlijke begeleiding.

#

Mart

11 januari 2020

Ondanks dat de bevalling niet ging zoals gepland (keizersnede) bleef Suzanne zolang bij ons tot we naar de OK gingen. Dit was heel fijn. We willen de wieg heel erg bedanken voor de goede begeleiding en verzorging, voor voor, tijdens en na de bevalling.

#

Lieke

15 december 2019

Voor onze tweede zwangerschap hebben we weer gekozen voor De Wieg. Dit keer was Marleen onze vaste verloskundige. Ook nu zijn we weer erg tevreden over de begeleiding die we deze 9 maanden hadden. Bij elke controle werd een echo gemaakt en we kregen zelfs een 3D plaatje! Onze zwangerschap ging ook deze keer weer niet over rozen, maar gelukkig vonden we veel steun van zowel Marleen als alle andere verloskundigen en zelfs ook de assistentes waren altijd zeer behulpzaam. Helaas wilde ons meisje niet uit zichzelf komen, maar dankzij het daadkrachtig handelen van Marleen konden we onze Lieke op 15 december, na 41,2 weken, toch in onze armen sluiten. Ook na de bevalling zijn we in de kraamweek veelvuldig bezocht door de dienstdoende verloskundigen en was de begeleiding op en top!

#

Eva

6 december 2019

Wat hebben wij een goede ervaring met de wieg . Ze hebben ons december 2018 goed begeleid toen ik een miskraam kreeg, ik kon altijd terecht met vragen of zorgen die ik had . Ik werd heel serieus genomen. Toen ik in maart 2019 weer zwanger bleek te zijn en met de assistente Conny belde, reageerde zij zo blij , wat een leuke vrouw , ik zou er uren mee kunnen bellen :) De eerste 20 weken hadden we nog veel zorgen of het deze keer wel goed zou gaan . Als we een keer twijfelden of het wel goed was kon ik gelijk terecht en werden onze zorgen al snel weg gehaald. Alle verloskundigen waren 1 voor 1 super, wat hebben ze ons goed begeleid en wat een leuke mensen :) Helaas ging de geplande thuisbevalling niet door omdat ik ingeleid moest worden. Omdat ik in het Martini ziekenhuis uiteindelijk bevallen ben, hebben we helaas niet 1 van hun bij de bevalling gehad. Ondanks dat is de bevalling goed verlopen en is Eva Harma de Groot op 6 december geboren .

#

Henne

21 november 2019

Wij vonden de begeleiding weer super fijn en we waren heel blij dat we deze keer de bevalling wel samen hebben kunnen doen. Niets dan lof voor de verloskundigen van 'de Wieg'! Dus ben je op zoek naar een fijne, veilige begeleiding tijdens je zwangerschap? Stop met zoeken :)

#

Evy-Lynn

13 november 2019

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de uitstekende zorg en aandacht tijdens onze zwangerschap ! Vrijwel de gehele zwangerschap begeleid door Leonie en bij de bevalling was Suzanne bij ons ! Wij zijn super tevreden over de gehele periode ! Nogmaals ontzettend bedankt !!!!

#

Dyonn

11 oktober 2019

Wat waren wij blij met Suzanne als onze casemanager. Elke controle waren de grote broers van Dyonn ook mee. En Suzanne nam ook de tijd voor hun. Maira was bij de bevalling. Super goede begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling. Dankjulliewel! Had niet anders gewild. Wat een top team zijn jullie!

#

Owen

7 oktober 2019

Wij willen de Wieg erg bedanken voor de fijne begeleiding tijdens de zwangerschap. We hadden zeker het idee dat we met alle vragen meteen terecht konden en serieus werden genomen. Marleen was onze vaste begeleidster en toevallig kon ze er ook tijdens de bevalling ook bij zijn. Marleen bedankt voor alle hulp, we hebben ontzettend veel aan je gehad. Ook de andere dames bedankt voor de goede zorgen.

#

Sterre

23 september 2019

Wij zijn erg dankbaar voor de begeleiding die wij hebben gehad tijdens onze eerste zwangerschap. Wij werden erg serieus genomen in onze zorgen. Helaas mochten we niet met jullie bevallen, maar jullie hebben ons goed overgedragen aan het ziekenhuis. Heel erg bedankt allemaal !