Baby Album

Trots zijn wij op onze "de Wieg" babies en hun mamma's en pappa's. Wil je iets vertellen over onze begeleiding mail dan een foto met tekst naar ons (ongeveer 200 tekens). Deze wordt dan hier geplaatst. Daarmee geef je dus toestemming om de foto van je baby hier te plaatsen.

Indien je na de geboorte een geboortekaartje aan ons geeft, geef je daarmee ook toestemming aan ons om deze op het prikbord in de praktijk op te hangen. Wil je dit niet, geef dat dan gerust even aan. 

info@verloskundigcentrumdewieg.nl

#

Leya

13 februari 2021

Leya is ons derde kindje en voor derde keer hebben we voor De Wieg gekozen. Tijdens alle drie zwangerschappen hebben we super leuke gesprekken/controles en een professionele begeleiding gehad. We gingen altijd met veel plezier naar onze afspraken. Bedankt dames voor de mooie tijd!

#

Lars

8 februari 2021

In de zwangerschap bleek ik nierstuwing te hebben ter gevolge van de Zwangerschap. We hebben veel aan de fijne gesprekken en goede begeleiding van Suzan gehad. Wij kijken terug op een fijne tijd bij de wieg!

#

Chriss-Tian

5 februari 2021

Voor de tweede keer mochten we onze zwangerschap meemaken met de verloskundigen en assistenten van De Wieg, eerst van onze zoon Quinn-Cy en dit keer van weer een prachtige zoon Chriss-Tian. De persoonlijke en warme sfeer in de praktijk gaf ons een warme plek voor onze twijfels en vreugde. Chriss- Tian is met een prachtige bad bevalling onder leiding van Maira geboren in het OZG. Bedankt!!

#

Jay

28 januari 2021

Op 28 januari is ons eerste kindje geboren, onze zoon Jay Tijdens de zwangerschap hebben wij hele fijne begeleiding gehad van Suzanne Er werd altijd voldoende tijd voor ons genomen, en de sfeer was altijd goed. Wij wilen iedereen van de Wieg nogmaals heel erg bedanken!

#

Eline

23 januari 2021

De begeleiding bij de wieg is goed bevallen, net zoals bij ons eerste kind . Stel we morgen ooit een derde krijgen dan bellen wij weer .

#

Anne-Fleur

12 januari 2021

De begeleiding rondom mijn zwangerschap was erg fijn. Er was elke afspraak tijd voor mijn vragen en hoe het met mij en mijn man ging. Ik vond het erg leuk om bij elke afspraak ook een echo te krijgen, zo wist ik zeker dat alles goed ging en dat mijn kleine meid goed groeide. Ook tijdens mijn bevalling had mijn verloskundige goed door wat ik nodig had en heeft ze mij super ondersteund. Al met al ben ik heel erg blij met de begeleiding van de Wieg en ben ik ze dankbaar!

#

Mason

23 december 2020

Wij hebben de begeleiding bij de wieg als erg prettig ervaren. Allemaal stuk voor stuk leuke verloskundige die ook echt naar je luisteren en altijd wel even tijd voor je vrij maken als je vragen heb of even onzeker bent over de zwangerschap. Leuk en fijn team!

#

Milou

2 oktober 2020

Vrijdag 2 oktober zijn wij trotse ouders geworden van onze lieve dochter Milouđź’ž Tijdens onze zwangerschap zijn wij begeleid door Suzanne, dit voelde vanaf de eerste keer heel vertrouwd. De bevalling is overgedragen aan het Martini Ziekenhuis omdat Milou na ruim 36 weken werd geboren. Allemaal dus een beetje onverwachts, maar toen we met ons drietjes weer thuis waren, zijn we zo fijn begeleid door De Wieg, met huisbezoeken en ook telefonisch! Wij willen alle dames van De Wieg heel hartelijk bedanken, voor jullie professionaliteit en de passie waarmee jullie je beroep uitoefenen! Petje af!

#

Thijs

19 augustus 2020

Wij zijn heel tevreden over de begeleiding die wij hebben gehad tijdens de zwangerschap! Wij zijn onder begeleiding geweest van Leoni en dit voelde gelijk heel vertrouwd wat ons een goed gevoel gaf. We kregen professionele informatie en gingen altijd weer met een goed gevoel naar huis. We willen het gehele team bedanken voor de fijne tijd die we hebben gehad bij jullie tijdens de zwangerschap!

#

Niklas

15 augustus 2020

We zijn bij beide kids super begeleid gedurende de zwangerschap. Geen vraag was te lastig en altijd vriendelijk, zorgzaam en betrokken. Bedankt dames van de wieg voor 2 fijne zwangerschappen!